AB-Downloads.com --- Disclaimer
Logo
 Downloads    Contact    Partnerpagina's    Ideeën    Disclaimer    Pagina-overzicht  
Icon Disclaimer
     
De bezitter van de pagina doet binnen het kader van haar mogelijkheden, haar uiterste best op deze pagina correcte en volledige informatie weer te geven. De bezitter van de pagina kan echter de actualiteit, correctheid en volledigheid van de op deze pagina ter beschikking gestelde informatie niet waarborgen. Hetzelfde geldt voor de inhoud van externe pagina’s waarnaar deze pagina via hyperlinks of direct naar verwijst en waarop de bezitter van deze pagina geen invloed heeft.

De bezitte van de pagina behoudt zich het recht voor, zonder aankondiging vooraf wijzigingen of aanvullingen aan de ter beschikking gestelde informatie door te voeren.

De inhoud van deze pagina is door de auteurswet beschermd. Het vermenigvuldigen of verspreiden van de hier ter beschikking gestelde teksten behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming van de in het Impressumgenoemde personen.

© 2008-2019 AB-Tools.com AddThis Feed Button   English Deutsch Français Русские Español Italiano Português Nederlands 中文 日本語 Tyska Polski Українська Dansk Magyar Česky Български 
Bezoekers sinds 2008-04-29: 21460636 Auxiliary supplies Laatste wijziging: 2010-09-23